שיחות מהברזייה, על מה דיברנו השבוע בהפסקת הצהריים
והפעם ארבעה מתכונים שיוציאו אותך המתארחת/מארחת הכי שווה בחג+שיר השנה שלנו
המדור מנוסח בלשון נקבה אך פונה לשני המינים 😉

אפרטיף
אגוזים מתובלים של נייג’לה לוסון
נכון, המתכון מושאל מהחג של הגויים אבל אל תתני לזה לעצור אותך! הנישנוש הכי שווה למינגלינג שלפני הארוחה. מתכון של נייג’לה לוסון ההורסת שהתאהבנו בו כבר מהפעם הראשונה ששירה ברויאר הניחה לפנינו קערה ענקית מלאה מיני אגוזים בריח קרמלי/רוזמריני מטריף.
פשוט וקל וממכר בטירוף>>

ראשונה
סלט סלק של הילה קריב מהבלוג ‘ביסים’
אם אינך מכירה עדין את הבלוג של הילה-זה הזמן להכיר! יש כאן קישור לכמה מתכונים סגולים במיוחד. מה שתבחרי יצא מעולה, בהבטחה. אנחנו הלכנו על הסלט עם העדשים והבצלים המקורמלים מינוס הגבינה (לטבעונים והכשרים) ויצא מ-ע-ו-ל-ה.
צרפי למתכון סינר (שלנו כמובן) למניעת כתמים>>

דג
סלמון בלפת עם מייפל ותפוחים מהבלוג ‘פתיתים’
מנה שמצטלמת כל כך יפה חייבת גם להיות ממש טעימה לא? כל מרכיבי החג מתחבאים במתכון (דגים, תפוחים ומייפל על תקן הדבש) שהוא הלחמה של מתכון יפני עם מתכון של חיים כהן.
נראה סופר שווה>>
קינוח
פאי פקאן, תפוחים מקורמלים ומרנג מהבלוג ‘עוגיו.נט’
דרושה השקעה, לא נשקר, אבל נראה שזה שווה את זה. קלתית פקאן פריכה, מלית של קרם אגוזי פקאן ותפוחים מקורמלים ומעל הכל מרנג איטלקי שרוף.
מי שמכינה אנחנו דורשות תמונה>>
שיר סיום
וזה, ללא ספק, שיר השנה שלנו
כל התמונות שייכות וצולמו בכישרון רב ע”י בעלי הבלוגים המקסימים שפורסמו בהם: הילה קריב- ביסים, נטלי לוין-עוגיו.נט וגל מפתיתים.
[/row]
מתכונים מעולים, אף שהאגוזים כנראה מתובלים…